Achtergrond

Jarenlang had ik een vaste baan als management assistant voor de senior director Finance & Planning en zijn team bij het leukste werving & selectiebureau van Nederland. Ik nam deel aan MT vergaderingen en teambuildingsessies, ondersteunde de bedrijfsjuristen bij drukte en had binnen de organisatie mijn eigen projecten. Het was dus even schrikken toen het bedrijf in de verkoop ging. Maar de energie die ik kreeg als projectlid van het team dat de verkoop voorbereid heeft, bleek een keerpunt in mijn werkende leven en bracht mij de behoefte aan afwisseling. Benieuwd? Op LinkedIn kun je alle achtergrondinformatie over mijn professionele leven vinden.

Home

Tamara

Eigenwijs genoeg om Lutjebroek als geboorteplaats uit te kiezen (1978). Diverse keren verhuisd en bijna vijftien jaar geleden vanuit het westen in Arnhem terechtgekomen. Inmiddels heb ik ook mijn ouders en zus over kunnen halen naar deze fijne stad te verhuizen, dus je kunt gerust zeggen dat ik van Arnhem hou. Die liefde is nog groter geworden sinds ik als vrijwilliger (secretaresse Stuurgroep) aan de Arnhemse Uitdaging verbonden ben: wat zijn er veel mooie initiatieven vanuit maatschappelijke organisaties en wat is het bijzonder om te zien hoe ondernemers en bedrijfsleven daar hun steentje aan bijdragen.

Met mijn reislustige man kwam ik in bijzondere landen zoals Mozambique, Syrië (waar ik mijn hart aan verloren heb) en Rusland. De afgelopen twee zomervakanties hebben we met onze dochter (2010) en zoon (2012) o.a. door een groot deel van de Balkan-landen gereisd met Interrail passen. En ja het zijn vooral veel twintigers die zo reizen, maar ook als gezin bevalt het prima 😉 Sinds drie jaar hebben wij geen auto meer en deze manier van vakantie vieren past heel goed bij onze persoonlijke overtuigingen. Vliegschaamte? Nee hoor, ik noem het bewuste keuzes maken.

Ik ben gek op de Nederlandse taal en verslind boeken, hou van de diversiteit in mijn vriendschappen (van dertiger tot zestiger) en volg met interesse maatschappelijke vraagstukken.

Kennen we elkaar nog niet, dan kan mijn houding in het eerste contact soms wat zakelijk overkomen. Maar iedereen die mij kent, weet dat ik áltijd een luisterend oor heb, nog precies weet waar ons laatste gesprek over ging en dat ik je graag verras met een persoonlijk kaartje, gewoon ouderwets via de post.