Verslaglegging

“Tamara heeft tijdens de verkoop van ons bedrijf een belangrijke rol gespeeld in het ondersteunen van de directie en het MT met het vastleggen, initiëren, uitvoeren en aanjagen van alle noodzakelijke acties die bij een complex verkooptraject horen.”

Aanbod

Goede ondersteuning, heldere communicatie en slimme tools: alles wat jou helpt om je onderneming (verder) te laten groeien of jou je rol als directielid goed uit te laten voeren. Jij richt je op de zaken waar je verantwoordelijk voor bent en behoudt het overzicht zonder je nog druk te maken over alle randzaken.

Je bent ondernemer

En je werkt heel hard in en aan je bedrijf. Daar wil je ook de vruchten van plukken. Tijd kun je niet kopen, maar het is wél mogelijk je kostbare tijd efficiënter te benutten. Het is een hele stap om iemand in loondienst aan te nemen. En ik ben er van overtuigd dat het vaak niet nodig is om iemand minstens 2 dagen per week op kantoor te hebben. Maar je groeit, je team wordt groter (en daarmee je verantwoordelijkheden) en er komt steeds meer kijken bij de bedrijfsvoering. Gebruik je de juiste tools, zijn je licenties op orde of is daar nog veel te verbeteren en besparen? Weet iedereen in het team waar hij verantwoordelijk voor is en hou je iedereen betrokken? Ik kan je helpen én adviseren.

Je bent directielid of bestuurder

Werk je momenteel zonder secretaresse? Ben je op zoek naar een flexibele oplossing? Ik geloof dat de ondersteunende rol in veel organisaties helemaal niet in vaste vorm ingevuld hoeft te worden met een secretariaat, maar dat een goede rechterhand de rol zelf inhoud geeft en niet alleen uitvoert maar ook adviseert. Als er veel speelt en de informatie een hoge mate van vertrouwelijkheid heeft, kan enige afstand tot de werkvloer een pre zijn. Een vaste invulling of een flexibele oplossing: ik vertel je graag over de voordelen en kijk naar de beste oplossing voor jouw situatie.